Ποιοί Είμαστε

↩ Προηγούμενο: Αρχική
Επόμενο: Επικοινωνία ↪

 

Webnail έδρα

Webnail Intelligence

Είμαστε η ομάδα Webnail Intelligence. Η ίδρυση της επιχείρησης, μια προσπάθεια πολλών ετών που τελικά ευοδώνεται με τη στήριξη των πελατών, συναδέλφων, συνεργατών και φίλων μας, δεν αποτελεί για μας ένα απλό νομικό-οικονομικό γεγονός, αλλά η πλήρωση ενός οράματος ζωής. Μας αρέσει να εργαζόμαστε με κέφι και ζωντάνια. Να επηρεάζουμε τους πελάτες μας και να δεχόμαστε την επιρροή τους. Να μαθαίνουμε συνεχώς. Να ακούμε, να γινόμαστε καλύτεροι.

H Webnail δραστηριοποιείται σε δύο τομείς: την Πληροφορική και τη Συμβουλευτική. Ειδικευόμαστε στην Ανάπτυξη Επιχειρησιακού Λογισμικού και στην Παροχή Υπηρεσιών Συμβουλευτικής.

Ιδρυτές

Οι ιδρυτές της Webnail προέρχονται από το χώρο του Business Application Consulting (Σύμβουλοι Επιχειρησιακών Εφαρμογών), έναν υβριδικό και νευραλγικό τομέα τεχνολογίας που απαιτεί συνδυασμό τεχνικών γνώσεων και βαθιά γνώση των επιχειρησιακών διαδικασιών. Η επιτυχία της Webnail κρίνεται στη ικανότητα κατανόησης των επιχειρησιακών αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων που πλαισιώνουν κάθε οργανισμό.

Nondas Kostopoulos

Επαμεινώνδας Κωστόπουλος

Κατέχει Msc Computing Science, Staffordshire University (Αγγλία, 2008) και BA (Hons) Computing Science, Staffordshire University (Αγγλία, 2007). Έχει εργασθεί ως Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, ως Σύμβουλος Πληροφορικής (ERP) και Σύμβουλος Επιχειρήσεων με ειδικότητα τη Χρηματοδότηση και Διαχείριση Επενδυτικών Σχεδίων.

View Nondas Kostopoulos's LinkedIn profile View Nondas Kostopoulos's profile

Συνεργάτες
Vassilis Kyriazis

Βασίλης Κυριαζής

Απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με ειδίκευση στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων (Αθήνα, 2007) και Απόφοιτος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής (Πάτρα, 2003). Έχει εργασθεί ως Σύμβουλος Επιχειρησιακού Λογισμικού σε πρωτοπόρες εταιρείες (ERP και Financial Software) και έχει λάβει μέρος σε διεθνή projects πληροφορικής σε Κύπρο, Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Σερβία, Ουκρανία, Πολωνία κ.ά. χώρες.

View Vassilis Kyriazis's LinkedIn profile View Vassilis Kyriazis's profile

Κάποιοι από τους Πελάτες μας

Τι λένε για εμάς

Πελατολόγιο Η γνώμη σας