Χαρακτηριστικά Εφαρμογής CLS

↩ Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών

 

PHP

Τεχνολογία

To CLS έχει αναπτυχθεί με τις πλέον σύγχρονες web τεχνολογίες (PHP, MYSQL). Δεν απαιτεί εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, λειτουργεί τόσο απλά όσο ένα ασφαλές website, με τη χρήση ενόςinternet browser.

WEB εφαρμογή

Προσβασιμότητα

Το CLS φιλοξενείται σε servers εποπτείας της Webnail Intelligence. Ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να έχει σύνδεση internet και έναν υπολογιστή μέσων δυνατοτήτων.

Χρηστικότητα

Χρηστικότητα

Για το σχεδιασμό της εφαρμογής έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι οι εν δυνάμει χρήστες μπορεί να μην έχουν μεγάλη εξοικείωση με τη χρήση υπολογιστών, ενώ η διαδικασία καταχώρησης των κινήσεων είναι ταχύτατη.

Λειτουργικότητες

Λειτουργίες

Οι Πελάτες μας βοηθούν να εξελίσσουμε την εφαρμογή μαθαίνοντας τις καθημερινές τους αναγκές. Έτσι, έχουμε εμπλουτίσει το προϊόν με χρήσιμες λειτουργικότητες (πχ Καμπάνιες SMS, Υπενθυμίσεις Εορτών, Πολλαπλά Καταστήματα, Στατιστικά και Επιχειρηματικές Αναφορές κτλ).

Λειτουργικότητες

Υποστήριξη

Το CLS έχει αναπτυχθεί 100% από τη Webnail Intelligence, που σημαίνει ότι μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες. Οι Σύμβουλοί μας θα σας καθοδηγήσουν στην παραμετροποίηση των κανόνων επιβράβευσης και τη λειτουργία του CLS.

Δείτε το video-παρουσίαση του CLS

Παρουσίαση CLS

Τι είναι το CLS

Τι είναι το CLS

Τι λένε οι αριθμοί για το Loyalty

Loyalty Numbers